macprizren.net
Ministri i Diasporës Valon Murati Priti Nxënëset e Kolegjit “Mehmet Akif”
Ministri i Diasporës z. Valon Murati u takua me përfaqësuesit e institucioneve arsimore “Gulistan” dhe nxënëset e kolegjit “Mehmet Akif”. Drejtori i përgjithshëm z.Erdem e njoftoi ministrin e diasp…