macprizren.net
MACPRO 2015
2nd MACPRO – 2015 PROGRAMI Data : 23.01.2015 – e Premte 11:00    Arritja në MAC-Lipjan 11:00 – 13:00 Vendosja e Projekteve 13:00 – 17:00 Prezantimi i projekteve dhe Vlerësimi i …