macprizren.net
Me date 26 Gusht Kolegji Mehmet Akif organizoi Takimin e pervitshem
Me date 26 Gusht Kolegji Mehmet Akif organizoi Takimin e pervitshem te brezave te maturanteve te diplomuar nder vite.Takimi kaloi bukur ku ish nxenesit dhe mesuesit rikujtuan ditet dhe momentet …