macprizren.net
U mbajt programi kulturor, edukativ dhe artistik i nxënësve të kl.3A
Të Enjtën më :15.05.2014 në sallën e kuqe të Kolegjit Mehmet Akif,u mbajt programi kulturor,edukativ dhe artistik i nxënësve të kl.3A Në këtë program nxënësit edhe një herë dëshmuan aftësitë,njohur…