macprizren.net
Njoftim
Me date 06.05.2014 ne kolegjin Mehmet Akif Prizren u mbajten garat regjionale nga shoqata e pedagogeve te kultures fizike dhe sportit shkollor. Garat u mbajten ne keto sporte: Shah Ping Pong Rezu…