macprizren.net
Maturantet u argetuan me vallen.
Me rastin e perfundimit te matures, maturantet e kesaj gjenerate 2013-2014 u argetuan me vallen tradicionale tonen-lodrat (tupanat).Edhe kete vit ata ndien kenaqesi dhe u argetuan shume.Te gjithe m…