macprizren.net
Zemrat Rrahin së Bashku në Kolegjet e “Mehmet Akifit”
Institucioni Arsimor Gulistan me këngë e valle, poezi dhe muzikë në shqip, turqisht e boshnjakisht e hapi edicionin e parë të Festivalit Kuturor me moton “Zemrat rrahin së bashku”. Melodia e ”Bares…