macprizren.net
Lajmerim
Lajmerohen te gjithe nxenesit ne listen e me poshtme se me daten 01.03.2014 e shtune ne ora 08:45 do te mbahet ore shtese si dhe nxenesit vulnetarisht mund te bashkangjiten ne kete aktivitet. Autob…