macprizren.net
Lajmerim
Lajmerohen te gjithe nxenesit ne listen e me poshtme se me daten 08.02.2014 e shtune mbahet ore shtese si dhe nxenesit vulnetarisht mund te bashkangjiten ne kete aktivitet. Autobusi niset nga Abi C…