mackosova.com
Tournamenti i Basketbollit
Ky tournament është mbajtur në gjysmën e nëntorit, ku kanë marrë pjesë rreth 8 ekipe ndër klasat e 9-a, 10-a, 11-a, dhe 12-a. Ky ishte një tournament streetball, 3 me 3, në gjysëm fushe me trapez. …