mackosova.com
NJOFTIM
Të dashur nxënës Vetëm për nxënësit finalistë të Garës së Kimisë dhe të Gjuhës angleze, të shtunën më 10 shkurt, do të organizojmë program njëditorë në të cilin do të mbahet një test provues për gj…