mackosova.com
Olimpiada “Genius” në Amerikë, Medalje Ari për Kosovën!
Një Medalje Ari, një Argjend, një Bronz dhe gjashtë Honorable për Kosovën nga nxënësit e Kolegjit”Mehmet Akif” Në olimpiadën “GENIUS”, që është mbajtur më 12-16.06.2017 në Oswego të SHBA-së, kanë a…