mackosova.com
PROVIMI PËR BURSË
PROVIMI PËR BURSË për klasë të 6-të, 9-të dhe të 10-të 22 Prill 2017 e shtunë në orën 10:00 Apliko tani! BURSA PËR SHKOLLIM për nxënësit më të mirë të 7 qendrave të Kosovës, për secilen veç e veç. …