mackosova.com
NUK U PRISH TRADITA!
NXËNËSIT E KOLEGJIT “MEHMET AKIF” EDHE KËSAJ HERE U KTHYEN ME MEDALJE ARI DHE ARGJENDI NGA SHBA Në olimpiadën “GENIUS”, që është mbajtur më 13-16.06.2016 në Oswego të SHBA-së, ishin edhe nxënësit e…