mackosova.com
Fituesit e Garave Ndërkombëtare Vizituan Kryetarin e Vushtrrisë
Nxënësit e Kolegjit “Mehmet Akif”, në Lipjan, fitues të garave ndërkombëtare të cilat janë organizuar ditëve të fundit në shtetin e Kenisë, Kazakistanit dhe në Houston të Amerikës , së bashku me pë…