mackosova.com
Njoftim
Njoftohen të gjithë prindërit dhe dashamirët se për herë të tretë me radhë do të mbahet MACPRO – Olimpiada e Projekteve Shkencore në të cilën nxënësit tanë praktikojnë njohuritë e fituara teorike n…