mackosova.com
Vizitë në Alpet Shqipëtare
Ditën e shtunë me datë 03.10.2015 në kuadër të lëndës së Gjeografisë u organizua një ekskursion edukativ në veriun e Shqipërisë në liqenet Fierzë-Koman dhe Lumi Valbona. Bukuritë e mahnitshme natyr…