mackosova.com
Matura Shtetërore 2015
Testi i maturës mbahet në dy ditë: 06.06.2015 – pjesa e parë dhe 20.06.2015 – pjesa e dytë. Obligoheni të keni me vete letërnjoftimin. Për më shumë kliko në “Read more”