mackosova.com
Ambasadori Italian për rininë Kosovare: Qëndroni dhe punoni për vendin tuaj
Ambasadori Italian për rininë Kosovare: Qëndroni dhe punoni për vendin tuaj Ambasadori Italian Andreas Ferrarese të hënën vizitoi Kolegjin ”Mehmet Akif” me ç’rast zhvilloi një bashkëbis…