mackosova.com
Nxënësit e 10D dhe 11D në Ekspoziten e Galerisë Kombëtare të Arteve
Në kuadër të aktiviteteve të lira nxënësit e Kolegjit të organizuar nga Prof. Lirie Zeqiraj dhe Prof. Shemsije Tigani vizituan Galerinë e Arteve për ta parë Ekspoziten e fotografive të Lala Meredit…