mackosova.com
Takimi i Përfaqësuesve të Institucioneve Arsimore “Gulistan” me Kryetarin e Kuvendit Kadri Veseli
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar sot Drejtorin e përgjithshëm të Institucioneve Arsimore “Gulistan”, Z.Mustafa Erdem dhe përfaqësuesit tjerë të këtij institucio…