mackosova.com
Kryetari i Komunës së Podujevës e vizitoi Kolegjin “Mehmet Akif”
Kryetari i Komunës së Podujevës z.Agim Veliu e vizitoi Kolegjin tonë “Mehmet Akif” në Lipjan. Zotëri Veliu u prit nga këshilltari i instuticioneve Arsimore “Gulistan” z.Alush Ergini dhe nga drejt…