mackosova.com
Java e Historisë – Gara në Histori
Për nder të festave të nëntorit kolegji MAC Lipjan mbajti javen e historisë dhe gara në histori. Nxënësit për nder të kesaj feste prezentuan projektet e tyre rreth historisë tonë kombëtare. Gjithas…