mackosova.com
Njoftim për fillimin e orëve shtesë
I njoftojmë të gjithë nxënësit se nga dita e hënë,martë,mërkurë, enjte dhe ditë e prmte do të mbahen orët shtesë nga ora 15:30-17:00. Ditë e shtunë do të mbahen nga ora 09:00-14:00. Për mbajtjen e …