mackosova.com
Kush është më i forti?
Kolegji ” Mehmet Akif” organizoi lojën “Tërheqja e litarit” për klasët e 10-ta. Të entuziazmuar dhe të gjithë duke synuar në fitore, në prani të kujdestarëve dhe profesorëve…