mackosova.com
ISPRO 2014
Studentet kosovarë nga kolegji Mehmet akif Behar Hyseni dhe Drijon Hasani kanë fituar vendin e parë në garat shkencore ISPrO (International Science Project Olympiad) të cilat janë mbajtur në Xhakar…