mackosova.com
Program Artistik dhe Ekspozitë e Kulturës Tradicionale Shqiptare për Ditën e Flamurit
Aktivi profesional i Gjuhës shqipe me profesoreshat: Lirie Zeqiraj, Shemsije Tiganin, Hatifete Raçin dhe Hajrije Krasniqin, organizuan program artistik për nder të Ditës së Flamurit, në të cilin mo…