mackosova.com
Java e Bamirësisë
Me iniciativën e klasës 12 A, të cilët janë të dalluar për ndjenja të thella humanitare dhe dëshirën e theksuar për të grumbulluar të holla për familjet që janë në gjendje të vështirë ekonomike, po…