mackosova.com
Mbrëmje E Bukur Artistike E Klasës 11 A
Mbëmë në shkollën tonë klasa 11A me kujdestaren e klasës Lirie Zeqiraj dhe me përkrahjen dhe mbështetjen e madhe të drejtorit të shkollës Yusuf Karabina, organizuan një mbrëmje të bukur artistike.…