mackosova.com
Shkolla Verore 2012
Nxënësit finalist nga garat e Kimisë dhe Anglishtes kanë marrur pjesë në shkollën verore të organizuar nga kolegji “Mehmet Akif” për plot pesë ditë. Gjatë kësaj kohe ata kanë mbajtur or…