mackosova.com
Ligjëratë për Mendimin Pozitiv
Në shkollën tonë Prof. Lirie Zeqiraj në bashkëpunim me Qendrën e Mendimit Pozitiv, organizoi një ligjëratë në formë bashkëbisedimi dhe debati ndërmjet nxënësve dhe profesorit të njohur Daut Demaku.…