mackosova.com
Drama “Bryma e Vdekjes”
Drama “Bryma e Vdekjes” e përgatitur nga prof: Hajrije Krasniqi, Hatifete Raçi, Lirije Zeqiraj dhe nxënësit e kolegjit “Mehmet Akif” ka mbushur me spektatorë sallën e Teatrin Kombëtar në Prishtinë,…