ispkosova.com
Finalet e Garave nga Lënda e Kimisë dhe e Gjuhës Angleze
Të shtunën më 26 mars, do të mbahen finalet e garave nga lënda e Kimisë dhe e Gjuhës Angleze. Programi i Finales së Gj.angleze (Finalja do të mbahet në Marigona Residence – ISP) 08:30 Ardhja në …