ispkosova.com
Ministri Agani Priti Përfaqësuesin e Institucioneve Arsimore “Gulistan”
Delegacioni i kryesuar nga drejtori gjeneral i Institucioneve Arsimore “Gulistan” z. Mustafa Erdem vizitoi Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferid Agani. Në këtë takim, z. Erdem e …