ispkosova.com
28 Nëntori-Dita e Flamurit në ISP
Për nderë të Ditës së Flamurit në shkollën ISP u shënua me një program festiv dhe solli atmosferë feste organizuar nga nxënësit dhe mësimdhënësit në kuadër të shkollës sonë. Prezentimi i projekteve…