ispkosova.com
Panairi i ushqimit ne kuader te Klubit te bamiresise “Shpresa”.
Panairi I ushqimit organizuar ne kuader te Klubit te bamiresise “Shpresa” organizohet qe disa vite me radhe dhe ka per qellim qe ti ndihmojme te varferit psi qe jemi ne prag te Kurban…