ipc.al
Shtëpi në shitje
Tek Shkolla e Kuqe , shitet shtëpi private 120 m² truall + 51 m² ndërtim e cila përbëhet nga : koridor , ambient ndënjtje dhe gatimi , dhomë gjumi dhe tualet , dyshemeja është me pllaka gresi dhe plindusa përreth . Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe të lyera. +355 692072313
IPC, http://www.ipc.al