ipc.al
Njësi tregëtare në shitje
Shitet njësi tregëtare ne qytetin e Fierit.Ndodhet afër qendrës së qytetit në një zonë të preferuar tregëtare. Njësia përbehet nga dy ambjente të lidhura sëbashku , njera 138.3 m² dhe 12.24 m². .Hyrja e pronës është nga rruga kryesore, prona është e rikonstruktuar me aspirim qendror, . Pronat janë me dokumenta te plota dhe meRead More
IPC, http://www.ipc.al