ipc.al
Apartament në shitje
Në zonën e Don Boskos, tek pallatet e Vizion + , shitet apartament i kompletuar 1 + 1 . Apartamenti është me siperfaqe 73 m2 . Ndodhet në katin e 5 të pallatit dhe është i rikonstruktuar .Tualeti është me dritare. Gjithashtu apartamenti është me rivleresim të ri dhe me hipotekë . +355 692072313
IPC, http://www.ipc.al