ipc.al
Apartament 2+1 në shitje
Apartament 2+1 , 75 m , në zonën e sipërme tek Ali Demi . Apartamenti është i rikonstruktuar dhe i kompletuar. Apartamenti është i rivlerësuar. sms / wp +355 692072313 info@ipc.al
IPC, http://www.ipc.al