ipc.al
Apartament 3+1 në shitje tek ” Pazari i Ri “
Apartament në shitje në rrugën ” Qemal Stafa “, tek zona e “Pazarit të Ri “, zonë e cila është e preferuar dhe ndodhet në qendër të Tiranës. Apartamenti ndodhet në katin e 5 (pestë) dhe ka të shfrytëzueshme dhe tarracën që ndodhet sipër tij, lidhet me të nëpërmjet shkallëve direkt. Apartamenti ka gjithsej 4Read More
IPC, http://www.ipc.al