ipc.al
Apartament 104 m² në shitje
Shitet apartament 104 m² në shitje. Apartamenti ndodhet në rrugen ” Bill Klinton” tek ” Eleonora” Apartamenti është 2 + 1 me 1 wc, është i rikonstruktuar kohet e fundit dhe i kompletuar. Ndodhet ne katin e 5_të dhe pallati ka 6 kate banimi. Orientimin e ka nga veri – lindja dhe është me dritëRead More
IPC, http://www.ipc.al