haracina.gov.mk
Milikije Halimi – Gëzuar vitin e ri 2020
Të nderuar bashkëvendas, Duke qenë në prag te festave të fundvitit, më lejoni në emrin tim dhe stafit komunal, t’ju uroj juve dhe familjeve tuaja, gëzuar vitin 2020! Uroj viti i ri të jetë përplot shëndët, mirëqenie dhe begati në familjet tuaja! Viti që po lëmë mbrapa, ishte një vit sfidues, vit i konsolidimit të [...]