haracina.gov.mk
Komuna e Haraçinës organizoi Iftar tradicional me qytetarë, politikanë dhe afarist nga vendi
Për nder dhe respekt të muajit të madhërishëm të Ramazanit, Komuna e Haraçinës organizoi Iftar tradicional me qytetarë, politikanë dhe afarist nga vendi. Iftari u shtrua në restorantin “Holywood". Lusim Zotin e madhërishëm që të na pranoj agjerimin dhe ibadetet tona.