gjergjkastrioti.org
Vemendje ! Meshkujt cmenden pas ketyre lloj femrash ..
Në kohën e instagramit dhe facebook-ut s’do mend që pamja ka fituar epërsi mbi thelbin, por kjo nuk do të thotë që kjo është ajo që të gjithë duan. Shumë femra shpenzojnë shuma marramendëse dhe koh…