gjergjkastrioti.org
Ishujt me mahnitës ne bote , jepen me qira
Shumë njerëz ëndërrojnë që të kalojnë momente në ishuj të veçuar, privatë dhe një pjesë e të pasurve e kanë bërë realitet këtë. Por, tani çdokush do t’a ketë këtë mundësi, pasi një website pu…