gjergjkastrioti.org
Hapet rruga e re Gramsh – Korçë, ja çfarë panorame fantastike te ofron
Ka kohë që punohet në një prej segmentet më të vështira për shkak të terrenit të thyer dhe më në fund vijnë pamje panoramike të një rruge të shumëpritur. Rruga e re që lidh Korçën me HEC Moglicë dh…