gjergjkastrioti.org
128-vjeçari: Jam Adolf Hitler
128-vjeçai nga Salta e Argjentinës, pohon se ai është diktatori famëkeq gjerman Adolf Hitler dhe se i ka kaluar 70 vitet e fundit duke u fshehur. Në një intervistë për gazetën ultra-konservatore “E…