eshamzhalim.com
Larian Kitar Semula 2013 | The Secret Life Of Eshamz Halim
Aktiviti terbaru aku ialah Larian Kitar Semula 2013, program ni anjuran Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal Dan Pembersihan Awam telah dilangsungkan serentak seluruh Malaysia pada sabtu lepas bersamaan 15 Jun 2013. Seluruh negeri amik bahagian untuk program larian kitar semula ni. Aku ngan wife pon sajer2 jer join sebenarnya sebab ada jugak kawan2 yang join program2 gini so rasa cam best la pulak....ekekekeke..wife aku pon ok jer... kitaorg register masa bulan April lagi so disebabkan larian ni sejauh 5 km (tp jadi 3.5km jer sbb ada tukar laluan), aku pon kena ler upkan stamina sket...ekekekeke.. drpd bulan April aku setkan 3-4 kali seminggu aku kena turun swimming kat tingkat bawah apartment aku. Swimming pon jadilah kan, janji ada jugak eksesais untuk upkan stamina.