elbasaniplus.com
Të gjithë duan të largohen nga Shqipëria, 80% e policave kanë aplikuar për Lotarinë Amerikane - ElbasaniPlus
Përmes një letre drejtuar kryeministrit Rama, që mban datën 18 dhjetor, sindikata e policisë paraqet disa kërkesa me karakter ekonomik. Punonjësit e policisë së Shtetit i janë drejtuar Kryeministrit Edi Rama me një shkresë ku kërkojnë plotësimin e 11 pikave. Ndër më kryesoret jane paga e 13 dhe pagesa e orëve shtesë. Dokumenti mban datë …
ElbasaniPLUS